Bruntál OV 3+1, 63 m2, balkon, částečná rekonstrukce – byt

Cena: 1 800 000 Kč
Informace k ceně: bez poplatků, + provize RK
Financování:na hypotéku za 7 752 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Bruntál
Lokalita: Bruntál
PENB: G
Aktualizace: 13.06.2024 12:31
Číslo zakázky: V2372V034
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 3
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví, v Bruntále. Byt o celkové ploše 63,75 m2 se nachází blízko centra a je ve druhém patře čtyřpatrového domu bez výtahu, okna jsou orientována na sever a západ. Udržovaný byt je ve velmi dobrém, ale původním stavu, je po částečné rekonstrukci bytového jádra a elektřiny.
Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. K bytové jednotce náleží sklepní kóje a komora v mezipatře. Na bytě neváznou žádné právní vady, zástavní práva ani věcná břemena.
Celý dům byl revitalizován - nový vchod do domu, rozvody vody a odpadu, zateplená fasáda, radiátory a plastová okna. Velkou výhodou je parkování před domem.
Díky skvělé dostupnosti, veškeré občanské vybavenosti v blízkosti a dobrém stavu objektu, je tato nemovitost skvělou investicí pro nové majitele. Nechte se okouzlit tímto bytem s potenciálem a domluvte si osobní prohlídku s realitním makléřem.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Realitní makléř:

Pavel Gavlas, Ing.
tel: 420773756717

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 36 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop