Prodej rodinné domy, 280 m2 - Bohušov - Karlov

Cena: 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 3 445 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Bruntál
Lokalita: Bohušov
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 10:08
Číslo zakázky: 58985
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1400 m2
Postaveno z: cihla
Plyn: ano
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Karlov. Nachází se asi 3 km na západ od Bohušova v krajině plné přírodního bohatství, zeleně a ticha, v krajině pramenů léčivé vody a čistého vzduchu. Tato obec je blízko hranic s Polskem. Ve vzdálenosti zhruba 30 km se nachází město Krnov a 50 km od této klidné vesničky najdeme město Jeseník, které leží v samém srdci hor. V obci se nachází autobusová zastávka.
Jedná se o cihlový patrový dům vhodný k celkové rekonstrukci nebo k zachování základů domu k výstavě nového domu či chaty k rekreaci. Přesné m2 pozemku budou upřesněny podle požadavku kupujícího. Je možné odkoupit přilehlé pozemky v okolí domu. Dispozičně se jedná o dům 3+1 s možností rozšíření na více pokojů.
Dům se prodává v aktuálním stavu, dle přiložených fotografií a můžete si jej dokončit podle vlastních představ.
Doporučujeme prohlídku na dovysvětlení celkového technického stavu domu. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 92 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop