Prodej rodinné domy, 261 m2 - Rudná pod Pradědem - Stará Rudná

Cena: 9 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 42 208 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Bruntál
Lokalita: Rudná pod Pradědem
PENB: G
Aktualizace: 22.04.2024 21:04
Číslo zakázky: 58271
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1916 m2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Prodej RD v malebné vesničce Rudná pod Pradědem v části Stará Rudná. Tento moderní dům je postavený z nejkvalitnějších stavebních materiálů, je zateplený, má vlastní čističku, studnu i přípojku vody. Tepelné čerpadlo na zemní kolektor s datovým ovládáním zajišťuje pohodovou obsluhu na dálku pro topení, je zde i příprava na FVE.1 x.
• Bytová jednotka 1+1 + ubytování v soukromí 1 apartmán a 3 pokoje s kapacitou 10 lůžek a 1 přistýlka. S komfortním vybavením vířivka, sauna, společenská místnost, velká kuchyně a americká lednice, několik koupelen.
• V Blízkosti penzionu se nachází Malá Moravka i Karlov se sjezdovkami a lyžařskými vleky, dále je zde mnoho turistických tras zasahující až na nejvyšší horu Jeseníků Praděd v dosahu 18 km nad Karlovou Studánkou.
• Karlova Studánka - Moderní a přitom starobylé, ojediněle přebudované lázně obklopené horskou přírodou. Leží v panenské přírodě na východní straně nejvyšší hory Jeseníků Pradědu, v údolí horské říčky Bílé Opavy, a pyšní se nejčistším vzduchem ve střední Evropě.
• Pro cyklistické nadšence jsou zde roviny i horský terén.
• Z památek lze navštívit Bruntálský zámek nebo nedaleký hrad Sovinec.
• Pro vodní radovánky můžete využít Wellnes centrum Bruntál, nebo bazénový komplex Karlova Studánka. Na přírodní koupání či rybaření přehradu Slezská Harta do vzdálenosti 20 km. Cele okolí je protkané malebnou přírodou v CHKO s velkým množstvím zajímavých míst a rozhleden.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop