Prodej chata Myšák, 820 m2, obec Malá Morávka, okres Bruntál

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Bruntál
Lokalita: Malá Morávka
PENB: G
Aktualizace: 23.08.2024 18:55
Číslo zakázky: 00567
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 374 m2
Výměra pozemku: 2828 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám k prodeji Chatu Myšák v centru obce Malá Morávka, okr. Bruntál, užitná plocha 820 m2, plocha pozemku 2828 m2. Jedná se o stylově zařízené ubytovací zařízení, kompletně vybavené, bez dalších investic. které je provozu 27 let .

V přízemí objektu je jídelna s barem, společenská místnost, 3 pokoje (nyní slouží jako byt pro majitele), zázemí provozu, které tvoří vybavená kuchyně splňující normy EU, sklady, toalety pro hosty i personál, koupelna, 2 úklidové místnosti a chodba. Ve 2.NP se nachází 6 pokojů s vlastním sociálním zařízením a jeden pokoj bez vlastního sociálního zařízení . Pokoje jsou o dispozici - 2 x dvoulůžkový pokoj, 2x třílůžkový pokoj, 2x čtyřlůžkový pokoj a 1x pětilůžkový pokoj. V podkroví domu je půda, která slouží jako úložný prostor. Voda i kanalizace jsou obecní, vytápění plynovým kondenzačním kotlem + kachlovými kamny. Přístup z veřejné komunikace.

Budova prošla rekonstrukcí - střecha (krytina Capacco SK 2), dřevěná eurookna, elektřina, plynový kondenzační kotel Immergas, podlahy, sociální zařízení.

K objektu náleží zahrada, pergola s posezením a grilem, hřiště, parkoviště pro 15 aut, ohniště a kuželky. Objekt je v dobrém technickém stavu, schopném okamžitého provozu. Prodává se včetně vybavení. Kapacita ubytování je 21 lůžek s možností rozšíření o 3 pokoje. Provoz chaty je plně funkční a pravidelně zde probíhají rekreační pobyty, víkendové i celotýdenní, lyžařské kurzy, školy v přírodě apod.

V blízkosti se nachází sjezdovka (Ski areál Myšák a Ski areál Karlov, více než 23 km upravených sjezdovek a běžeckých tratí, snadná dostupnost lyžařských areálů (Praděd, Ovčárna), Lázně Karlova Studánka a další turistické vyžití.

Bližší informace u makléře. Doporučujeme osobní prohlídku! V případě zájmu Vám pomůže s financováním .
Realitní makléř:

Drahomíra Kulašová, Bc.
tel: 420739248639

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 126 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop